Ohje
on suoraan sitruunarahkapurkista, mutta vehnäjauhot vaihdoin
gluteenittomiin. Herkullisia muffinsseja ja ohje toimi erinomaisesti
myös gluteenittomana. Kuorrutetta en tehnyt kun menivät pakasteeseen,
mutta ohjeen mukaan kuorrute olisi ollut tomusokeri-sitruunamehu
seosta.
Ohje (12kpl):
100 g voita/margariinia
1½ dl sokeria
1 kananmuna
200 g (1prk) sitruunarahkaa
3 dl Semperin hienoa jauhoseosta /Sunnuntain vaaleaa
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa
rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna hyvin
vatkaten. Sekoita taikinaan rahka ja jauhot joihin on lisätty
leivinjauhe. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15
minuuttia.
noista muffineista tuli ihanan makuisia
VastaaPoistaNäissä maistuu mukavan pehmeästi tuo sitruuna.
Poistatästä iloinen ja nopeatekoinen yllätys lapsenlapselleni, leivän kohoamista odotellessa:)
VastaaPoistaVähensin reseptistä hiilareita korvaamalla 2dl jauhoista mantelijauheella ja sokerin korvasin karppisokerilla, tosi hyvin onnistuivat niinkin!
VastaaPoistaVähensin reseptistä hiilareita korvaamalla 2dl jauhoista mantelijauheella ja sokerin korvasin karppisokerilla, tosi hyvin onnistuivat niinkin!
VastaaPoista