Kantarellikausi on parhaimmillaan ja sienistä saa
loihdittua nyt monenlaista herkkua. Pasta on suosikkiruokaani ja kun sen
yhdistää toiseen herkkuun eli kantarelleihin, on lopputulos todella maistuva.
Alla kantarelli-pekonipastan ohje kuten se meillä valmistetaan.
Ohje:
250 g Schär Fusilli –pastaa
1 l kantarelleja
1 sipuli paloiteltuna
20 g voita
75 g pekonia
30 g sulatejuustoa (Koskenlaskija)
2 dl ruokakermaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata voi pannulla
ja lisää kantarellit ja sipuli. Anna paistua noin 5 minuutin ajan. Ota
kantarelli-sipuli paistos pois pannulta ja ruskista pekonit (paloittele
halutessasi pienemmäksi). Lisää kantarellit takaisin pannulle pekonien joukkoon
kun pekonit ovat kypsiä ja lisää ruokakerma ja juusto. Anna seoksen kiehua
hiljakseen pannulla sen aikaa, että juusto on sulanut. Kaada kastike pastan
joukkoon ja sekoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!