Lupailin aiemmin Facebookin puolella, että lähiaikoina tulee reseptiä valmistaikinalle. Taikinana näissä käytin Schärin Millefoglie -taikinaa, joka oli todella helppo käytettävä ja maultaan sopivan neutraali niin suolaiseen kuin makeaankin leivonnaiseen. Nämä herkkupalat maistuivat hyvin myös ei-keliaakikoille.
Ohje (n. 12 kpl):
200g vuohenjuustoa
2-3 tomaattia
Tuoretta basilikaa
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Ota
taikinasta muotilla pyöreitä paloja ja aseta palat leivinpaperoidulle pellille.
Leikkaa vuohenjuusto yhtä moneen viipaleeseen kuin mitä taikinapaloja on ja
aseta juustoviipaleet taikinapalojen päälle. Leikkaa tomaatit siivuiksi ja
laita vielä viimeisenä tomaattisiivut juustosiivujen päälle. Paista 225
asteessa 12 minuuttia ja anna jäähtyä. Koristele leivonnaiset basilikalla ennen
tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!