Pohja:
125 g
voita/margariinia
125 g maitorahkaa
50 g juustoraastetta
Nypi rasva ja jauhot. Sekoita joukkoon maitorahka ja juustoraaste. Koveta taikinaa hetki viileässä ja painele vuoan (halkaisija 28-30cm) pohjalle ja reunoille jauhoja apuna käyttäen.
Nypi rasva ja jauhot. Sekoita joukkoon maitorahka ja juustoraaste. Koveta taikinaa hetki viileässä ja painele vuoan (halkaisija 28-30cm) pohjalle ja reunoille jauhoja apuna käyttäen.
Täyte:
200 g ranskankermaa
2 kananmunaa
100g Edam –juustoraastetta
1½ dl ruokakermaa
1 sipuli
150 g kylmäsavupororouhetta
Hienonna sipuli. Riko kananmunista
rakenne vatkaamalla niitä kevyesti. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita
tasaiseksi massaksi. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 200 asteessa 30-40
minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!