torstai 20. maaliskuuta 2014

Savuporopiirakka


Pohja:
125 g voita/margariinia
125 g maitorahkaa
50 g juustoraastetta

Nypi rasva ja jauhot. Sekoita joukkoon maitorahka ja juustoraaste. Koveta taikinaa hetki viileässä ja painele vuoan (halkaisija 28-30cm) pohjalle ja reunoille jauhoja apuna käyttäen.

Täyte:

200 g ranskankermaa
2 kananmunaa
100g Edam –juustoraastetta
1½ dl ruokakermaa
1 sipuli
150 g kylmäsavupororouhetta

Hienonna sipuli. Riko kananmunista rakenne vatkaamalla niitä kevyesti. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...