Testasin
Schärin Wraps -tortillalettuja ja tykästyin. Letut myydään sopivankokoisissa 2
kpl pakkauksissa ja ne ovat ns. normaalikokoisia eivätkä mitään minejä. Ainakin
kylmissä wrapeissa nämä toimivat mainiosti, eikä täytetty wrap kuivahtanut edes
jääkaappisäilytyksessä. Täytteenä näissä oli savukalaa, tarkemmin sanottuna
kotona savustettua lahnaa. Myös mikä tahansa muu savustettu ja jäähdytetty kala
käy näihin täytteeksi.
150
g ruodotonta savukalaa (esim. lohi tai siika)
100
g kermaviiliä
100
g ruohosipulituorejuustoa
30
g kurkkua
1
pieni punasipuli
2
tl sitruunamehua
Jääsalaattia
1
pkt Schär Wraps
Paloittele
kala, sipuli ja kurkku melko pieniksi palasiksi. Sekoita kermaviili ja
tuorejuusto ja mausta sitruunamehulla. Lisää tuorejuustoseoksen joukkoon kala,
sipuli ja kurkku. Jaa täyte tasan kahdelle wrap-letulle ja levitä tasaiseksi
kerrokseksi. Silppua täytteen päälle jääsalaattia ja rullaa wrapit tiiviiksi
rulliksi. Leikkaa molemmat rullat keskeltä hieman vinoittain puolikkaiksi ja
tarjoile kylminä.
Schärin wraps -tortillaletut myydään tämmöisissä pakkauksissa. Näitä löytyy ainakin isoista marketeista. |
Mulla on oiva wrap ohje, se tehdään perunasta. Kaivan sen joku päivä reseptikansiostani.
VastaaPoistaKuulostaa mielenkiintoiselle! Käytetäänkö peruna noihin tortillalettuihin vai täytteeseen?
PoistaLettuihin. :)
PoistaLöytyi: 600g peruna raastetta, 1 muna, suolaa ja pippuria. Perunoista pitää rutistaa liika vesi pois. Leivinpaperi uuninpellillä voidellaan rypsiöljyllä. Levitetään perunaraaste siihen koko alueelle ja paistetaan uunissa 175asteessa 20-25minuuttia. :) Annetaan jäähtyä ja täytetään miten mielii, kääritään rullalle ja tarjotaan suolaspalana tai viipaloidaan valmiiksi annospaloiksi. Hyvä gluteeniton ohje.
VastaaPoistaKuulostaa mielenkiintoiselle! Tulee varmaan vähän perunarieskamainen lätty. Pitäisi testata :)
VastaaPoista