Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Keliakia
Käyttämäni jauhot
Psyllium ja ksantaani
Linkkejä
▼
lauantai 19. syyskuuta 2015
Puolukkapiirakka (pellillinen)
›
Puolukkapiirakka on yhtä aikaa makeaa ja kirpeää. Pinnalle tuleva makea muruseos tasapainottaa puolukan kirpeyttä ja esimerkiksi ...
9 kommenttia:
torstai 17. syyskuuta 2015
Tosca-omenakakku
›
Rapea tosca ja pehmeäksi taikinassa kypsynyt omena ovat vastustamaton yhdistelmä. Syksyn makuja parhaimmillaan. Ohjeen olen alunp...
3 kommenttia:
sunnuntai 23. elokuuta 2015
Sienipiirakka (pellillinen)
›
Tässä piirakassa sienten maku pääsee kunnolla oikeuksiinsa, kun täytteeseen ei tule juustoa. Pohjataikinan annos on sellainen, et...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio