Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Keliakia
Käyttämäni jauhot
Psyllium ja ksantaani
Linkkejä
▼
perjantai 27. helmikuuta 2015
Vaniljaiset marjakulhot
›
Tässä helpossa jälkiruoassa on tuorejuuston pehmeyttä, marjojen raikkautta ja muromyslin rapeutta. Muromyslinä käytin Semperin glut...
2 kommenttia:
torstai 19. helmikuuta 2015
Tomaattikeitto ja valkosipuliset krutongit
›
Gluteenittomia krutonkeja ei juurikaan valmiina ole Suomessa saatavana, mutta ne voi valmistaa helposti itse vaaleasta gluteenittomas...
1 kommentti:
keskiviikko 18. helmikuuta 2015
Pinaattiletut Farinan lettujauhosta
›
Pinaattiletut ovat nopea ja helppo ruoka. Tällä kertaa kokeilin, kuinka Farinan lettujauhoseos toimii pinaattiletuissa ja ei moittei...
4 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio