Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Keliakia
Käyttämäni jauhot
Psyllium ja ksantaani
Linkkejä
▼
tiistai 28. lokakuuta 2014
Vuokaleipä Farinan täysjyväleipäjauhoseoksesta
›
Vuohelan herkun pakkaaman Farina-tuotemerkin täysjyväleipäjauhoseos on odottanut testaustaan jo aika kauan. Joskus kesällä tein tästä...
3 kommenttia:
keskiviikko 22. lokakuuta 2014
Omenapiiraset
›
Valmistaikinasta sai helposti tehtyä muffinipellin avulla miniversioita "Mummo Ankan omenapiirakasta", eli amerikkailais...
1 kommentti:
perjantai 17. lokakuuta 2014
Sienipasteijat
›
Syksyn sienistä valmistuu Millefoglie-taikinan avulla helposti maistuvat pasteijat. Sienet voivat olla jo säilöttyjä tai sitten myö...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio