Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Keliakia
Käyttämäni jauhot
Psyllium ja ksantaani
Linkkejä
▼
sunnuntai 14. syyskuuta 2014
Lakkatiramisu
›
Tiramisu on perusversionakin herkullinen ja helppo jälkiruoka, mutta jos sen joukkoon lisää vielä Suomen soiden aarteita, eli lakk...
2 kommenttia:
keskiviikko 10. syyskuuta 2014
Gluteeniton kantarelli-pekonipasta
›
Kantarellikausi on parhaimmillaan ja sienistä saa loihdittua nyt monenlaista herkkua. Pasta on suosikkiruokaani ja kun sen yhdist...
tiistai 2. syyskuuta 2014
Gluteenittomat berliininmunkit pomadalla
›
Gluteeniton berliininmunkki on kaupassa tai kahvilassa melkoinen harvinaisuus. Muutama valmistaja näitä tekee ja jotkin kahvilake...
12 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio