Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Keliakia
Käyttämäni jauhot
Psyllium ja ksantaani
Linkkejä
▼
lauantai 28. syyskuuta 2013
Vadelma- ja mustikkarahkapullat
›
Vadelma-versioon lainasin ideaa Pördeltä ja mustikkapullat ovat oikeastaan kotitekoinen versio Vuohelan herkun mustikkarahkapullista. ...
5 kommenttia:
lauantai 14. syyskuuta 2013
Gluteeniton pannukakku
›
Minulta kyseltiin tässä taannoin ohjetta gluteenittomalle pannukakulle. Yleensä en aineita mittaile pannukakkua tehdessä, mutta nyt o...
24 kommenttia:
keskiviikko 14. elokuuta 2013
Kantarellipiirakka
›
Tämän piirakan täytteesseen en käyttänyt ollenkaan juustoa, jotta sienen maku pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. Pohja: 125 g voita/m...
3 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio